Professioneel website ontwerp en ontwikkeling

Uw visie omzetten in een professionele, gebruiksvriendelijke website

Ons proces

Bij OneBaboon geloven we dat de sleutel tot een succesvol project ligt in duidelijke communicatie en een goed begrip van de behoeften van onze klanten. Daarom bieden wij al onze potentiële klanten een gratis eerste consult aan. Tijdens dit gesprek bespreken we uw doelstellingen en visie voor uw website, en geven we aanbevelingen over hoe we deze het beste kunnen bereiken. We communiceren graag op afstand via telefoon of videogesprek, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt, ongeacht waar u zich in België bevindt.

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw doelstellingen en visie voor uw website, stellen we samen met u een projectplan op maat op. Dit plan beschrijft de stappen die nodig zijn om uw website te maken, van ontwerp tot ontwikkeling tot testen en beoordelen. We gebruiken project management tools om ervoor te zorgen dat elk aspect van het project goed georganiseerd is en dat we op schema blijven. Ons doel is om het proces zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken voor onze klanten.

Wij geloven dat een website uw unieke merk en persoonlijkheid moet weerspiegelen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om een ontwerp op maat te maken dat voldoet aan hun specifieke behoeften. We leveren merkrichtlijnen en een mockup om u te helpen het eindproduct te visualiseren, en we zorgen ervoor dat we belangrijke functies zoals Google Analytics en Search Console toevoegen om u te helpen het succes van uw website te volgen. Als solo-ontwikkelaar heb ik de flexibiliteit om één-op-één met u samen te werken om ervoor te zorgen dat uw website precies is wat u wilt.

Wij zijn er trots op websites van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Daarom testen we elk aspect van uw website grondig voordat deze live gaat, en bieden we een evaluatieperiode om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Als er revisies nodig zijn, werken we met u samen om deze snel en naar tevredenheid uit te voeren. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw website precies is wat u wilt voordat hij live gaat.

Bij OneBaboon willen we onze klanten helpen online succesvol te zijn. Daarom bieden we doorlopende onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is en goed functioneert. Wij zorgen voor alle technische details, van back-ups en updates tot beveiliging en prestatiebewaking. Als u het onderhoud liever zelf doet, leveren wij u graag de websitebestanden en alle benodigde documentatie. We geloven echter dat onze betaalbare onderhoudspakketten de beste waarde bieden voor kleine bedrijven in België, en we moedigen u aan om te overwegen gebruik te maken van deze service.

Een offerte of meer informatie aanvragen

Scroll to Top